Αποστολή ιστορίας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάντε LOGIN

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάντε LOGIN

  1. Κάντε LOGIN για να ξέρουμε ποιο μέλος έστειλε την ιστορία και να μπορέσουμε να δώσουμε δωρεάν FULL BONUS πρόσβαση. Αν δεν έχετε κάνει login το σύστημα δεν μπορεί να αναγνωρίσει σε ποιο μέλος θα δώσει ελεύθερη πρόσβαση σε κάποιες από τις υπηρεσίες.
  2.   Γράψτε την ιστορία σας στη φόρμα που βρίσκεται πιο κάτω, με Ελληνικά και όχι όλο το κείμενο κεφαλαία (χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα ελέγχου κειμένου για να αποφύγετε γραμματικά λάθη). Ελάχιστο όριο 3.000 χαρακτήρες. (Ιστορίες γραμμένες με greeklish, κεφαλαία, ατόνιστες κ.λ.π. μπαίνουν σε κατάσταση αναμονής μέχρι να βρεθεί ο χρόνος να διορθωθούν και φυσικά δεν δικαιούνται δωρεάν πρόσβαση).
  3. Η δωρεάν πρόσβαση θα ενεργοποιηθεί με τη δημοσίευση και όχι με την αποστολή της ιστορίας, αφού ελεγχθεί για λάθη, για το αν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις και για το αν υπάρχει ήδη δημοσιευμένη στο site μας ή στο internet.
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όπως θα έχετε παρατηρήσει, οι ιστορίες που δημοσιεύονται στο HotStory, είναι αυτοτελείς. Περιγράφουν δηλαδή μια ολοκληρωμένη ερωτική πράξη και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να παίζουν το ρόλο του «teaser» για το επόμενο μέρος. Έτσι λοιπόν οι ιστορίες τύπου… «είμαι ο τάδε… γνωρίστηκαμε… πήγαμε στο δωμάτιο… γδυθήκαμε… συνεχίζεται στο επόμενο μέρος», ΔΕΝ θα δίνουν στον αποστολέα Bonus FULL πρόσβαση! Η πρόσβαση θα δίνεται στο δεύτερο ή τρίτο μέρος, ανάλογα με το πότε θα ολοκληρωθεί.

Παρακαλούμε πολύ να μην ΚΛΕΒΕΤΕ ιστορίες από άλλες ιστοσελίδες και μας τις στέλνετε να τις δημοσιεύσουμε. ΔΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ. Κάθε ιστορία που μας στέλνετε ελέγχεται για το αν υπάρχει κάπου αλλού δημοσιευμένη.

Όνομα αποστολέα *

Το email σας *

Τίτλος ιστορίας

Κείμενο ιστορίαςbr />

(Visited 1531 times, 1 visits today)